Chocolade “cake”, maar dan gezond!

choco cake

Heb je zin in iets lekkers maar wil je het gezond houden? Probeer dan deze heerlijke chocolade “cake” eens! Zoals je kunt zien gebruik ik geen bloem voor dit recept, alleen bananen, ei, cacao poeder en eventueel proteïne (eiwit) poeder.

De textuur zal anders zijn dan je verwacht, simpelweg omdat de hoofd ingrediënten vochtig zijn. Je krijgt dan ook een erg smeuïge, vochtige textuur. Het is even wennen, maar ik vind het super lekker.

De “cake” kun je makkelijk een paar dagen in de koelkast bewaren (in een afgesloten bakje), dus ik vermenigvuldig deze ingrediënten vaak met 5 of zelfs 10. Zo heb ik altijd wat in de koelkast voor als ik thuis kom van het sporten of zin heb in een toetje.

Hier alvast wat foto’s om je lekkere trek te geven 😉

Alles in de blender

 

Individuele portiesOm te delen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de link hieronder om het recept te vinden, eet smakelijk!

 

Gezonde chocolade cake (zonder bloem)

 

Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter